Nieuwsbrief januari 2020

Heb je ook even behoefte aan wat extra tijd voor jezelf? 

Tijd voor verstilling en warme, liefdevolle aanraking

Gelukkig nieuwjaar! In deze nieuwsbrief geef ik je aantrekkelijke aanbiedingen voor jezelf en om iemand anders blij te maken. En ik bied je wat inspiratie om de koude winter door te komen. Want het wordt elke dag weer lichter, maar de natuur nodigt uit tot verstilling en neemt de tijd voordat ze in beweging komt. Kun je wat extra warme, liefdevolle aanraking gebruiken? Overweeg dan eens een vierhanden massage. 

Wellicht had je het al gezien: sinds enkele maanden heb ik een nieuw logo (zie hieronder). Ook is mijn massage- en coachingwebsite geïntegreerd en verhuisd naar een andere URL: https://www.neptunus-wellbeing.nl. Lees in deze nieuwsbrief over Myofascial Energetic Release (MER) en over het ritueel van de zintuigen, twee voorbeelden van behandelingen waarbij lichaam, gevoel en energie elkaar versterken.

Je ontvangt niet meer dan vier keer per jaar een mailtje van mij. En je kunt deze nieuwsbrief elk moment stop zetten. Stuur de nieuwsbrief gerust door aan anderen of maak iemand blij met een kadobon. Hopelijk zien we elkaar gauw weer in mijn praktijk of op één van de meetups. 

Hartelijke groeten,
Tijs Breuer
neptunus-wellbeing.nl

Vierhandenmassage
Wil je jezelf of een goede vriend(in) iets unieks geven tijdens deze koude periode? Een vierhanden massage is een bijzondere ervaring. Je lichaam wordt op meerdere plekken tegelijk aangeraakt. Je wordt gestrekt, afwisselend zacht strelend aangeraakt, dan weer stevig los gekneed. Je zintuigen gaan open en je gedachten kunnen niet meer volgen wat er allemaal gebeurd. Zo kom je helemaal in de overgave, in het moment. 

Speciaal aanbod voor lezers van deze nieuwsbrief
Van 1 januari tot 21 februari 2020 ontvang je een vierhanden tantramassage van Tijs met Franscis of met Dennis voor de prijs van een vierhanden ontspanningsmassage (€ 170,00 i.p.v. € 200,00).

Ritueel van de zintuigen
Vind je in de hectiek van alledag momenten om terug naar binnen te gaan? In de natuur staat alles nu even stil. Het leven heeft zich teruggetrokken tot in de wortels van de bomen en veel dieren houden hun winterslaap. Deze donkere tijd nodigt uit tot inkeer, bezinning en het vinden van rust in jezelf. Door te luisteren naar wat zich afspeelt in je lichaam, ontdek je de stilte in jezelf. Van daaruit vind je inspiratie voor het nieuwe jaar. Waar eerder geen tijd voor was, kan nu naar boven komen. Met massage, coaching, lichaamswerk en korte retraites kan ik je helpen om nog dichter bij jezelf te komen. Bijvoorbeeld met een ritueel van de zintuigen. Ervaar zo’n ritueel nu met €30 korting!

Myofascial Energetic Release
MER is een holistische vorm van diep lichaamswerk, ontwikkeld door Satyarthi Peloquin. Het helpt om de oorzaak van pijn, bewegingsbeperking en blokkades in het lichaam aan te pakken, door chronische contracties in het weefsel te verzachten. De methode heeft ook een effect op de onderliggende emotionele en psychische pijn, waarvan je je vaak niet bewust was. Zo helpt het als je last hebt van depressiviteit, of als je op een punt van transformatie van je leven staat. Als lezer van deze nieuwsbrief ontvang je tot 1 april 2020 €30 korting op een eerste MER-behandeling

Paasretraite 

“A precious gift, these silent solstice days”, schreef een deelnemer van de midwinterretraite. Tijdens de dagen rond Pasen organiseren Mischa en ik opnieuw een aantal dagen, om wat tijd voor jezelf te creëren. Tijd om je te verbinden met de stilte in jezelf en je opnieuw te verbinden met je belichaming. We kunnen stilstaan, nadenken over ons leven en ons richten op uw persoonlijke ontwikkeling. Samen met maximaal 6 deelnemers per dag vieren we Pasen op een andere manier. We doen dit met meditatie in beweging, yin yoga, gezond (vegetarisch) eten en – natuurlijk – onze geweldige massages. Stille momenten en de omringende natuur geven je de ruimte en tijd om je geest en ziel te kalmeren.

Je kunt ervoor kiezen om één of meer dagen met ons door te brengen als u dat wilt. Elke dag bieden we een dagbegin met yin yoga, een gedeelde lunch, bewegingsmeditatie, een moment van delen en de mogelijkheid om gedurende de dag massagebehandelingen te ontvangen. Prijzen vanaf €40,00.

Kadobonnen

Ben je enthousiast over een behandeling die je van mij hebt gehad? En vind je het leuk om iemand anders blij te maken met een kado? Bestel dan een kadobon bij mij, waarvan de waarde wordt verdubbeld. Dus voor €30 ontvang je een kadobon van €60, voor €40 een bon van €80 en voor €55 een bon van €110. Stuur een mailtje met je bestelling naar: info@neptunus-wellbeing.nl

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 49 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.