Paasretraite dagen voor mannen

9 – 12 april 2020 in Tienhoven (Utrecht)

“A precious gift, these silent solstice days”, schreef een deelnemer van de midwinterretraite. Rond Pasen organiseren Mischa en ik opnieuw een aantal dagen, om wat tijd voor jezelf te creëren. Tijd om je te verbinden met de stilte in jezelf en je opnieuw te verbinden met je belichaming. We kunnen stilstaan bij wat er zich afspeelt in onszelf, bij ons leven en bij onze persoonlijke ontwikkeling.

Samen met maximaal 6 deelnemers per dag vieren we Pasen op een andere manier. We doen dit met meditatie in beweging, yin yoga, gezond (vegetarisch) eten en – natuurlijk – onze geweldige massages. Stille momenten en de omringende natuur geven je de ruimte en tijd om je geest en ziel te kalmeren.

Je kunt ervoor kiezen om één of meer dagen met ons door te brengen als u dat wilt. Elke dag bieden we een dagbegin met yin yoga, een gedeelde lunch, bewegingsmeditatie, een moment van delen en de mogelijkheid om gedurende de dag massagebehandelingen te ontvangen. Prijzen vanaf €40,00.

Kies uit een mooie mix van behandelingen in combinatie met rust en lichaamsbeweging. Dit kan worden aangepast aan uw individuele behoeften en doelen. Je hebt genoeg tijd voor jezelf om te wandelen, fietsen, springen in de sauna of in het meer en wat sightseeing of kanovaren te doen. En als je in de stemming bent, kun je contact maken met de andere deelnemende mannen. Overnachting in Tienhoven en diner maken geen deel uit van het gedeelde programma, maar kunnen ook worden verzorgd.

Deze retraite wordt gefaciliteerd door Mischa van Dullemen en Tijs Breuer. Mischa’s Yin Yoga is nuchter, vredig, energiek en toegankelijk voor zowel beginnende als meer ervaren deelnemers. Zijn traditionele Thaise massages zullen je lichaam strekken in geweldige posities. De meditaties van Tijs zijn opmerkzaam en belichaamd, de beweging zal voorkomen dat je in je hoofd komt. Zijn massages en lichaamswerk zijn diep, intiem en sensueel.

Praktische informatie
Data: 9, 10,11 en 12 april 2020

Aankomst: “Het Land van Dromen”
Adres: Westbroekse Binnenweg 20; 3612 AH Tienhoven (Ut)
Lunch wordt geserveerd in “Neptunus Wellbeing”
Adres: Westbroekse Binnenweg 56a-c69; 3612 AJ Tienhoven (Ut)

Aankomst, thee / koffie en introductie: 9:00 uur
Yin yoga: 9:30 uur
Lunch: 13:00 – 14:00 uur
Bewegingsmeditatie: 17:30 uur
Closingcircle: 18:30 – 19:00 uur

Kosten: 1 dag, (incl. Twee workshops en een gezonde lunch) € 40.
2e dag: € 35
Meer dagen: € 30 per dag.
Massagesessies (90 min): € 75 (tot € 35 korting per sessie!)
Overnachting (bed & breakfast): € 35
Studenten: 20% korting

Opgave via Meetup

Ook voor jonge volwassenen wordt er een retraitedag georganiseerd, op maandag 13 april 2020. Deze dag wordt begeleid door Eva en Tijs Breuer.

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 49 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.