Ritueel van de zintuigen

  • Ceremonie om je zintuigen te openen

Wil je eens wat anders ervaren dan een ” gewone” massage? Een ritueel van de zintuigen is geen massage, maar een bijzondere initiatie. Je ervaart dat adem- en energiewerk je kan helpen om op een fijne, zachte manier naar binnen te keren.

Deze ceremonie helpt je om het dagelijkse leven los te laten, je gevoeligheid te wekken en om je meer sensueel te maken. Je ervaart intimiteit, liefde en veiligheid terwijl je huid, je tong je ogen en oren worden gestreeld met zachte impulsen.

Om je beter op je innerlijke sensaties te kunnen richten, ontvang je een blinddoek. In een warme en sfeervolle ruimte wordt je meegenomen op een fantasiereis. Onderweg leer je een breed scala aan verrassende en heerlijk sensuele ervaringen kennen die veel verder gaan dan je dagelijkse indrukken. Je zult ontspannen, genieten van de kleine momenten van plezier en je hart meer en meer openen.

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 52 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Een gedachte over “Ritueel van de zintuigen”

  1. Beste Tijs, nogmaals dank voor je energie en de passie van de bijzondere sessie in de vorm van dit ritueel. Echt heel fijn, zeker ook door de onverwachte en diverse vormen van aanraking waardoor mijn sensualiteit wakker werd en ik merkte, dat ik veel meer ging voelen, sensitiever werd. Ik voelde mij na afloop “verlicht”, een bijzonder effect dat ik niet eerder ervaren heb. Had wel moeite om weer de draad van mijn werk op te pakken. De dagen erna bleef er een zacht gevoel van binnen, waarbij mijn rechter heup en bekken “steviger” en meer “geaard” aanvoelt. Goed je ontmoet te hebben en tot binnenkort, ik kom graag terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.