Winter Solstice Retreat

Solstice betekent “stilstaan”. In de dagen voor Kerstmis zorgen Mischa en Tijs voor tijd voor jezelf. Tijd om je te verbinden met de stilte in jezelf en je opnieuw te verbinden met je belichaming. Net wanneer de aarde zelf pauzeert om een nieuwe richting in te slaan, kun je stilstaan en nadenken over je leven en je richten op je richting voor het nieuwe jaar.

Samen met maximaal 5 mannen per dag vieren we de terugkeer van het licht en langere dagen zon. We doen dit met beweging, yin yoga, gezond (veganistisch) eten en – natuurlijk – onze geweldige massages. Meditatieve momenten en de omringende natuur geven je de ruimte en tijd om je geest en ziel te kalmeren.

U kunt ervoor kiezen om tijd met ons door te brengen voor een, twee, drie of zelfs vier dagen als u dat wilt. Elke dag bieden we een dagbegin met bewegende meditatie, een gedeelde lunch, een yogasessie en delen in de late namiddag en de mogelijkheid om overdag massages te ontvangen. Kies uit een mooie mix van behandelingen in combinatie met rust en lichaamsbeweging. Dit kan worden aangepast aan uw individuele behoeften en doelen. Ook overnachting en diner zijn optioneel. Je hebt genoeg tijd voor jezelf om te wandelen, fietsen, springen in de sauna of in het meer en wat sightseeing of kanovaren te doen. En als je in de stemming bent, kun je contact maken met de andere deelnemende mannen.

Deze retraite wordt verzorgd door Mischa van Dullemen en Tijs Breuer. Mischa’s yoga is nuchter, energiek en toegankelijk voor zowel beginnende als meer ervaren deelnemers. Zijn traditionele Thaise massages zullen je lichaam strekken in geweldige posities. Tijs ‘meditaties zijn opmerkzaam en belichaamd, met beweging. Zijn massages zijn diep, intiem en sensueel.

Praktische informatie

Aankomst, thee / koffie en introductie: 8:00 h – 9:00 h
Lunch: 12:00 – 13:00 h
Yin Yoga sessie en sharing: 16:30 – 18:00 h

Kosten: €35 per dag, incl. twee workshops en vegetarische lunch.
Massage behandelingen (90 min): €75 (tot €35 korting)
Optie overnachting: €35 (incl. breakfast)
Studenten 20% korting

Locatie lunch en behandelingen: Neptunus Wellbeing
Adres: Westbroekse Binnenweg 56a-c69; 3612 AJ Tienhoven (Ut)
Locatie aankomst, meditatie en yoga: Het huisje “Land van Dromen”
Adres: Westbroekse Binnenweg 20; 3612 AH Tienhoven (Ut)

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 49 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.