Workshop Massage & Play op MantoManifestation festival

Op 14 en 15 maart 2020 wordt voor het eerst in Amsterdam het mannenfestival MantoManifestation georganiseerd. Een unieke kans voor mannen om jezelf beter te leren kennen.

De workshops en rituelen van het festival weekend zijn gericht op spiritualiteit en seksualiteit van mannen. Ze zorgen ervoor dat mannen zichzelf en elkaar ontmoeten in een omgeving waarin we elkaar kunnen accepteren en ondersteunen in wie we zijn. We bieden een plek waar mannen zich met elkaar kunnen verbinden en kunnen spelen. Het festival staat open heteromannen en voor homoseksuele, biseksuele en transgenders. Alle workshops en rituelen worden in het Engels gegeven. Voor meer informatie: www.ManToManifestation.com.

Workshop Massage & Play

Tijs Breuer verzorgt tijdens het festival de workshop “Massage & Play”.

In deze workshop brengen we intimiteit en creativiteit samen. In plaats van ons te concentreren op de techniek, drukken we onszelf uit in verschillende vormen van aanraking. We gebruiken een onderzoekende, dynamische en speelse vorm van massage, met al onze lichaamsdelen, gebaseerd op “Alchemy of Touch”.

De creativiteit komt van binnenuit. In elk deel van je lichaam zijn er verschillende lagen van gevoelens: spanning, plezier, angst, verlangen, enz. Als je je van binnen voelt, zul je je bewust zijn van een impuls van beweging. We gebruiken deze beweging om elkaar aan te raken en te masseren. Je zult ervaren dat ons lichaam communiceert via sensualiteit.

We wisselen tijdens de workshop van partner en raken elkaar aan met en zonder massageolie, waarbij we verschillende vormen van langzame beweging en aanraking gebruiken. Hierdoor voel je je veilig, verbonden en vredig. Je wordt nergens toe gedwongen en alle aanraking is gebaseerd op wederzijdse “consent”.

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 49 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.