Medicijnwiel en hartcirkel

Medicine wheel ritual and heart circle.
Datum: 18 Oktober 2020. Start: 14:00 h. Einde: 17:00 h. Locatie: Het Huisje “Land van Dromen”. Adres: Westbroekse Binnenweg 20; 3612 AH Tienhoven (Utrecht).
Route: Navigeer naar SpaSereen. Parkeren gratis voor de deur. Openbaar vervoer: U-flex bus, halte SpaSereen.

Medicine wheel ritual and heart circle

Sunday, Oct 18, 2020, 2:00 PM

2 embodied men Attending

Check out this Meetup →

Een middag van reflectie en verbinding, samen een ritueel creëren dat ons nieuwe energie en innerlijke rust geeft. Het medicijnwiel is een cirkel van kennis die het geheel en de volledigheid van het leven omvat. We maken een cirkel van stenen, waarbij elke steen een ander aspect van het leven vertegenwoordigt en kan worden geassocieerd met een persoon van wie we houden of een subpersoonlijkheid van onszelf.

Wanneer je de ruimte betreedt, kun je op deze aspecten reflecteren, met je innerlijke zelf praten of spiritueel contact maken met een persoon die er niet is. Het medicijnwiel is een ruimte voor genezing en een spiritueel kompas. De persoon die de cirkel betreedt, voert een interne dialoog, als een cirkelvormige plas water waarin we onszelf weerspiegeld zien. De andere deelnemers zijn getuige van jouw innerlijke proces.

Na het creëren van dit ritueel drinken we binnen thee / koffie en snacks (breng je zelfgemaakte soep, salade, koekjes of wat fruit om te delen).

Bij het houtvuur hebben we een hartcirkel. Een deelcirkel biedt de mogelijkheid dat elke stem wordt gehoord, gerespecteerd en gewaardeerd. Als je deelt wat er in je omgaat, wat je dilemma’s en worstelingen zijn, gebeurt er iets magisch. Als je deelt wat echt op je hart leeft, blijkt dat we zoveel in elkaar kunnen herkennen.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Gerard Meijerink en Tijs Breuer ter ere van en nagedachtenis aan Wim Pas (faerienaam: Wings), die in februari 2020 overleed. We delen zijn passie voor echte en diepe mannelijke broederschap. Deze meetup is een co-creatie, je kunt een vrijwillige bijdrage achterlaten voor het huren van de ruimte.

Opgave via Meetup: https://www.meetup.com/MenintouchNL/events/273609030/

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 50 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.