Massage uitwisseling lounge bij Tijs

In de gezellige setting van de huiskamer van Tijs gaan we massages oefenen en uitwisselen. We kunnen van elkaar verschillende stijlen en technieken leren. Er is voldoende tijd om het geleerde in de praktijk te brengen. De begeleiding is beperkt, omdat dit een co-creëerde uitwisselingsbijeenkomst is en Tijs zowel faciliteert als participeert. Kom gezellig mee masseren, op zaterdagavond 15 april 2023.

Je bent al vanaf 18.00 uur welkom om samen te eten. Tijs maakt een stevige soep. Bij een potluck diner neemt iedereen wat te eten mee om te delen met anderen, zodat we samen kunnen genieten van een lekkere maaltijd. Daarna doen we een geleide meditatie. Dan doen we 3 massagerondes: 1) Rug, billen en benen. 2) Nek, borst en buik. 3) Volledig lichaam (de laatste ronde kan sensueel of tantrisch zijn). We wisselen dus 2 keer van partner.

We houden de groep klein, maar voor deze avond is iedereen met enige massage-ervaring welkom. Het maakt niet uit of je een man, vrouw, transgender of non-binair persoon bent. Iedereen is welkom, jong of oud, dik of dun, lang of kort, in alle huidtinten en alle seksuele geaardheden. Je wordt niet gedwongen om iets te doen wat je niet leuk vindt en alle aanraking is gebaseerd op wederzijdse toestemming.

Data:

  • Zaterdag 15 april 2023
  • Zaterdag 17 juni 2023
  • Zaterdag 12 augustus 2023

Praktisch

Deur open, koffie / thee, potluck dinner: 18:00 uur

Starttijd massage uitwisseling: 19:00 uur

Eindtijd: 23:00 uur

Locatie: de woning van Tijs Breuer

Adres: Westbroekse Binnenweg 56a-c69; 3612 AJ Tienhoven

Kosten: €30 voor losse deelname

Strippenkaart voor 6 x € 150 (€ 30 korting )

Tickets: https://www.neptunus-wellbeing.nl/meetup-tickets/

Paypal: https://www.paypal.me/neptunus

Er geldt een annuleringsregeling, dus wijzig je RSVP bijtijds als je niet kunt deelnemen.

Meer info: https://www.neptunus-wellbeing.nl/leren-masseren/

Vragen? Tijs Breuer: +31626174884.

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 52 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.