Refreshing Spring – Massage & yoga weekend voor mannen in Amsterdam

vrijdag 12 april t/m zondag 14 april 2019

All in (early bird): €195 (tot 18/3/2019)

Maak van de lente een heerlijke frisse start, door goed voor je lijf te zorgen. Heb je ook zin om samen met andere mannen reinigende en activerende massage technieken te leren? De combinatie van massage en speelse yoga brengen je meer in je lichaam en in verbinding met elkaar. Je opent je zintuigen, je ervaart hoe fijn het is om met je lichaam bezig te zijn. In een sfeer van vertrouwen en verbinding genieten we van beweging en aanraking.

Mischa en Tijs bieden je een avond en twee dagworkshops op unieke locaties in Amsterdam. Elke workshop heeft een eigen thema. Maak zelf een keuze. Of ga er een heel weekend tussenuit, gun jezelf alle tijd en doe mee met alledrie de workshops.  

Spelen – 12 april 2019 (19:00 u tot 22:30 uur)
De vrijdagavond staat in het teken van speelse aanraking. De workshop vindt plaats in atelier New Rituals, een plek met een eigen sfeer, waar intimiteit en creativiteit samenkomen. Ervaar speels het effect van het geven en ontvangen van verschillende vormen van aanraking.

Reinigen – 13 april 2019 (9:00 tot 21:30 uur)
Op zaterdag leer je na de ochtendyoga, om een reinigende massage te geven. Alle afvalstoffen uit het spier- en bindweefsel laten we weg vloeien. Ook ons innerlijk reinigen we met gezonde voeding die helpt bij het “ontslakken” van onze lijven. De avondyoga is een rustige meditatieve afsluiting van de dag.

Verkwikken – 14 april 2019 (9:00 tot 15:00 uur)
Op zondag beginnen we de dag weer met een yogasessie met Mischa. Deze ochtendles is actief en maakt je klaar voor een verkwikkende dag. Je strekt rustig in je eentje of speels samen met een partner. Daarna leer je om een activerende, pulserende massage te geven. Door pulserende en stimulerende aanraking activeer je de levensenergie.

Delen – 14 april 2019 (15:00 – 18:00 uur)
Na afloop kun je het geleerde toepassen en je ervaringen te delen met deelnemers aan de “Heart circle” voor mannen.

Kosten

Vrijdagavond: €20
Zaterdag workshop (9:00 u tot 21:30 u) incl lunch en diner € 100
Zondag workshop (9:00 tot 15:00 u) incl. lunch € 80
Overnachting incl. ontbijt €20 per nacht 
Hele weekend all in: €220 (i.p.v. €240)
Early birds (boeking vóór 18 maart 2019): €195

Ook als je nooit eerder massage of yoga beoefend hebt ben je van harte welkom in dit mannenweekend. Wil je liever alleen een losse workshop deelnemen, dan kan dat ook. Overnachting met ontbijt kost slechts €20 per nacht. 

Opgave

Via onderstaande knop kun je je aanmelden op de groep “Men in Touch NL” op Meetup. Daar kun je je vervolgens voor elk onderdeel apart opgeven. Je ontvangt een bevestiging waarna je kunt betalen.

Refreshing Spring – Massage & yoga weekend in Amsterdam

Friday, Apr 12, 2019, 7:00 PM

10 Mannen Went

Check out this Meetup →

VrijburchtL

Vrijburcht ligt op het stijlvolle en moderne Steigereiland. Een bijzondere plek, in Amsterdam en toch helemaal buiten. Je kunt er zwemmen in het IJ, er is een theater en café, je vindt er rust in de tuin maar ook bedrijvigheid in de ateliers.

We slapen en eten gezamenlijk in een ruim appartement met direct uitzicht op de Diemerbaai en de Diemerzeedijk. De fietsbrug geeft toegang tot het Diemerpark. Parkeren is in het weekend gratis. In 10 minuten ben je met de tram in het centrum van Amsterdam. 

Adres: Pedro de Medinalaan 136;1086 XR Amsterdam  

Begeleiding
Mischa van Dullemen
Mischa geeft ruim tien jaar yogales. Daarvoor is hij lange tijd danser geweest. Als je nog nooit eerder yoga gedaan hebt is dat geen probleem. Mischa’s lessen zijn down-to-earth en toegankelijk voor zowel beginnende als meer ervaren deelnemers. Daarnaast geeft hij ook Thaise yoga massages, maar niet tijdens dit weekend :-).
 
 
Tijs Breuer
Tijs is masseur, interim manager en essentiecoach. Hij begeleidt vooral mannen met lichaamswerk, tantra, en meditatie. Zijn belangrijkste uitgangspunt is aanwezigheid, rust en aandacht. Als masseur werkt hij naast klassieke ook met diverse moderne massagevormen en -technieken. Daarbij wisselt hij stevigheid en sensualiteit af, afgestemd op jouw behoeften. Ook organiseert hij maandelijkse massage meetups, die gericht zijn het ervaren van oprecht en diep contact door aanraking.
 
 
 

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 52 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

2 gedachtes over “Refreshing Spring – Massage & yoga weekend voor mannen in Amsterdam”

    1. Beste John,
      Ja in het voorjaar van 2020 gaan we weer een massage en yoga weekend organiseren. Maar we hebben nog geen datum geprikt. Leuk dat je interesse hebt. Hartelijke groeten,
      Tijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.