Men in touch al meer dan 300 leden

4 maart 2019 – Vandaag heeft onze Meetup groep “Men in Touch NL” de grens van 300 leden gepasseerd. Reden voor een traktatie!

  • Morgenavond bij de Meetup in Tienhoven (Utrecht) breng ik wat lekkers mee. 
  • Wie zich vanmiddag of vanavond (4 maart 2019) inschrijft voor één van de activiteiten en mij een persoonlijk bericht stuurt, ontvangt een tientje korting! 

Dit is dus het moment om jezelf over de streep te trekken en mee te doen. In deze nieuwsbrief lees je tips over nieuwe activiteiten, die we binnenkort organiseren. Voor mannen als jij en ik, die van aanraking houden. 

Refreshing Spring – massage en yoga weekend

12-14 april 2019 (je kunt losse dagen deelnemen)

Maak van de lente een heerlijke frisse start, door goed voor je lijf te zorgen. De combinatie van massage en speelse yoga brengen je meer in je lichaam en in verbinding met elkaar. Mischa van Dullemen en Tijs Breuer bieden je een avond en twee dagworkshops op unieke locaties in Amsterdam. De workshops zijn apart of gecombineerd te volgen. De thema’s “reinigen” en “verkwikken” staan centraal. 

Workshops:

Spelen – vrijdagavond 12 april 2019
Reinigen – zaterdag 13 april 2019, hele dag
Verkwikken – zondagochtend en -middag 14 april 2019

Massage-dans – 31 maart 2019

Tijdens de massage-dans avond in Nijmegen kun je met andere mannen, in een afgestemde dans, elkaar sensueel en passievol aanraken. De avond wordt begeleid door Leo van Vliet en Hans Roothaert. Massagedans is een verstilde dans waarin we elkaar met ons hele lichaam in een liefdevolle beweging strelen en of masseren. Dit doen we met gelijkgestemden in een warme, gemoedelijke, veilige setting. 

Playfight Ritual – 7 april 2019

Een unieke gelegenheid voor mannen om elkaar fysiek en op een speelse manier te ontmoeten, één op één. In een krachtmeting die soms het karakter van een dans, soms meer knuffelig of sensueel en soms vol speelse agressie is. De kring van getuigen is minstens zo belangrijk als de mannen in de cirkel. Je ervaart je tegenstander in zijn kwetsbaarheid, schoonheid en kracht. 

En verder…

In Tienhoven (Utrecht) en Nijmegen is er maandelijks een massage avond, steeds rond een ander thema. Zo kun je op 2 april 2019 kennis maken met de basisprincipes van Zen Shiatsu, een eeuwenoude Oosterse massage stijl. 

In het sfeervolle atelier van Sebastian Holzhuber in Amsterdam is er elke maand een speelse Massage & Play meetup rond aanraking. Intimiteit, bewust voelen en creativiteit komen samen tijdens deze avonden. Je maakt contact met jezelf en de ander en geeft uiting aan wat er in jou leeft.

De Utrechtse Tantramassages organiseert op zondags massage-middagen. En op vrijdagavond zijn er de Tantra meetups. Tantra gaat over het ontdekken van je eigen sensualiteit. Dit geeft plezier, intimiteit én diepgang, elke maand met een verassende avond.

Wil jij ook iets organiseren dat binnen de doelstelling van “Men in Touch” past? Laat het ons weten!

Hartelijke groeten,

Tijs Breuer (Neptunus Well-being)

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 49 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.