Blijf op de hoogte

Sinds de zomer van 2018 kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van Neptunus Well-being. Meer dan 200 massage-liefhebbers gingen je voor en ontvangen maximaal 4 x per jaar een nieuwsbrief. Als je je nu aanmeldt voor deze nieuwsbrief, ontvang je een voucher met €10,- korting op je volgende behandeling. En elke nieuwsbrief staat een aantrekkelijke aanbieding.

Ja, ik ontvang max 4 x per jaar een e-mail en eenmalig €10 korting.

* indicates required
Waarvoor heb je belangstelling?
Welke locatie is voor jou bereikbaar?

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 49 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

2 gedachtes over “Blijf op de hoogte”

  1. De massages die ik altijd ontvang van Tijs zijn geweldig en voor mij erg bevrijdend, ik krijg dan voor een tijdje het gevoel van “ik mag erzijn.” Ook het feit dat ik mij niet voor mijn lichaam hoef te schamen, geeft mij rust. Het karakter van deze lieve innemende man samen met zijn bevlogenheid voor het vak en belangstelling voor het innerlijke van de mens, doet mij mijn verdriet verzachten. Deze heilzame behandeling bgeeft mij “kracht voor lichaam en geest”. Ik dank je daarvoor Tijs.

  2. Eric,
    Ik ken je niet, toch reageer ik graag:
    Wat fijn dat jij bij Tijs zulke waardevolle momenten beleeft.
    Iemand die je verdriet verzacht….. het ontroert me en ik hoop dat de behandelingen je ook sterken. Ik wens je deze lieve troost van harte toe en sterkte natuurlijk bij alles wat jouw leven moeilijk maakt.
    Groet, Gerard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.