Biseksuele gevoelens

Ik heb altijd relaties met vrouwen gehad en ben nu nieuwsgierig naar aanraking door een man. Wat nu?

Kom die situatie jou bekend voor? Dan ben je zeker niet de enige. Men zegt wel: “Hoe ouder je wordt, hoe meer de grens tussen heteroseksualiteit en homoseksualiteit vervaagt“. Op oudere leeftijd sta je jezelf meer toe en kun je ook meer de warmte en het contact met andere mannen toelaten. Ook het beeld van seks en je eigen seksualiteit kan  veranderen. Onze emoties, behoeften en voorkeuren zijn niet statisch.

 

Misschien heb je het gevoel dat je in de loop der tijd meer biseksuele gevoelens hebt ontwikkeld. Je wilt dit wel verkennen, maar tegelijk trouw blijven naar je vrouw. Bedenk je dan dat we allemaal mannelijke en vrouwelijke energie hebben. Het is gezond om beide kanten van jezelf te verkennen en voor vrouwen is het heel normaal om aangeraakt te worden door andere vrouwen. Als man moeten we vaak eerst over een drempel heen en een massage is dan een prettige en veilige omgeving om hiermee te experimenteren.

Biseksualiteit

Ik heb een relatie hebben met een vrouw, maar wil experimenteren met een man. Hoe pak ik dat aan?

Veel mannen komen er na een tijdje achter dat ze zich ook  aangetrokken voelen tot mannen, terwijl ze een vaste relatie met een vrouw hebben. Dit bespreken met hun partner is iets wat ze niet zomaar doen. Veel van hen kiezen ervoor om deze gevoelens geheim te houden, om zo de relatie niet te schaden. Om hun gevoelens verder te verkennen is een massage met een mannelijke masseur dan een veilig alternatief. Wil je echter experimenteren met seks, dan is het verstandiger dit via een dating-site voor bi-mannen of een escort te doen. Ik bied immers geen sex aan, uitsluitend massages.

Is mijn discretie gewaarborgd?

Als masseur heb ik geen oordelen over jouw leven en ik zorg altijd voor volledige discretie. Ik vraag om je mobiele nummer of e-mail, zodat ik indien noodzakelijk de afspraak kan annuleren. Maar ik houd er rekening mee dat een mobieltjes soms door de partner geraadpleegd wordt.

Het ontdekken van jouw lichaam en jouw sensualiteit is een mooie ontdekkingsreis. En het is aan jou om te bepalen wat je prettig vindt en tot welke groep mannen jij behoort.

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 50 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

4 gedachtes over “Biseksuele gevoelens”

  1. Hi,

    Wat ik net heb gelezen kwam mij heel bekend voor! Ik ben eigenlijk hetero maar heb laats iets gedaan wat mij gewoon overkwam. Ik had rugpijn en een vriend zei, ik masseer je anders wel, gaat het stuk beter. Ik was best wel zenuwachtig omdat ik nooit door een man gemasseerd was. Ik had mij uitgekleed alleen mijn onderbroek niet. Hij begon mij te masseren en uiteindelijk zei hij, beter je broekje uitdoen anders komt er olie op. Hij deed mijn onderbroek uit en ging verder. Ik raakte erg opgewonden. Wat is er met me aan de hand?

    1. Hoi Joelle, bedankt voor je openhartige reactie. Je hebt een fijn contact met een andere man. Blijkbaar hadden jullie allebei behoefte aan aanraking en daarbij heb je je gevoel toegelaten. Geen man overboord toch? Je hebt jezelf weer iets beter leren kennen, ook een onbekend stukje waar je nog geen weet van had. En je kunt nog steeds van een vrouw houden en met haar vrijen. Hopelijk heb je ervan kunnen genieten zonder jezelf van een nieuw ‘ label’ te voorzien. Je bent nog steeds dezelfde Joelle.

  2. Mooi verhaal Joelle, ik herken het helemaal wat je schrijft, ook de reactie van onze masseur is perfect, je blijft Joelle en je hebt er een ervaring bij die goed voelt, toch.
    Ik wil Tijs nogmaals bedanken voor de voortreffelijke massage vorige week. De stress in mijn lijf is weg en ik voelde me dagen lang relaxt. Ik kom graag weer terug.

  3. Eindelijk erkenning voor hoe ik mij van binnen voel. Prettig dat ik mezelf niet een label hoef op te plakken als ik een keer eens wat anders wil dan intimiteit met een vrouw. Het wordt altijd zo zwart-wit gesteld maar ik ervaar juist dat mijn behoeften en verlangens heel erg per moment kunnen wisselen. Soms voel ik me meer tot vrouwen aangetrokken en op een ander moment juist tot mannen. Tijdens de massage bij Tijs kon ik even helemaal mezelf zijn. Dat was heel bevrijdend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.