Muziek, praten of stilte

Voorafgaand aan de massage zet ik mijn telefoon uit. Het is prettig als je dat zelf ook doet, zodat je niet tijdens de massage wordt gestoord.

No_Cell_Phones_Allowed

 

Wat voor muziek je af tijdens de massage?

Meestal speel ik rustige klassieke muziek af, soms ontspannende new-age muziek speciaal voor massage. Ik hou daarbij rekening met jouw wensen. Een massage kan ook in volledige stilte plaatsvinden.

Music symbol

Mag ik praten tijdens een massage?

Je mag gewoon tijdens een massage. Bedenk wel dat massage puur is voor de ontspanning. De één vindt het prettig om wat te praten, de ander vindt het juist weer heerlijk om stil te zijn en een beetje weg te doezelen tijdens de massage. De keuze is geheel aan jou.

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 52 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Een gedachte over “Muziek, praten of stilte”

  1. Tijs, ik heb genoten van je ontspannen en toch ook intensieve massage van mijn lijf en spieren. Is voor herhaling vatbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.