Embodied retraites

Voel elke sensatie, elke emotie, elke vibratie in je lichaam. Luister naar wat je lichaam je vertelt. Volg je lichamelijke impulsen en zorgt goed voor je lichaam. Je werkelijke zelf en je lichaam zijn één. 

“To embody” betekent belichaming ofwel het geven van een concrete vorm en het verpersoonlijken. In een meer spirituele zin wordt het werkwoord gebruikt om in je lichaam te komen, om te incarneren en om lichamelijk te worden. Je kunt je geest belichamen. De individuele retraites die Tijs Breuer aanbiedt, inspireren je om meer belichaamd te worden.

Jouw weg naar “embodiment”

Tijs Breuer ondersteunt je pad om meer belichaamd te worden, om meer in te dalen in je lichaam. Niet alleen door goed voor je lichaam te zorgen, met gezond voedsel en sport. Embodiment gaat verder dan dat. Ontwikkel je persoonlijkheid met meer lichaamsbewustzijn. Dit geeft je een vol-ledig, compleet gevoel. Daarom vind je naast losse behandelingen nu ook individuele retraites op deze website. tijdens zo’n retraite heb je alle tijd voor jezelf om dichter bij jezelf te komen en meer verbonden zijn met je lichaam.

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 49 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.