Tantra massage

Tantra wordt vaak met seks geassocieerd, maar dat is een misvatting. Tantra energie massage is een methode om je open te stellen voor een diepere ervaring van jezelf. Hierdoor kun je het leven meer toelaten en je bewustzijn versterken. Je krijgt een rijker gevoelsleven en ook je seksuele beleving wordt sterker.

Tantra betekent expansie en bevrijding. Deze Vedische traditie richt zich op geestelijke verruiming en bevrijding van angsten en trauma’s. Dit kan door middel van bepaalde boeddhistische meditatie vormen en yoga.

Bij de zogenaamde linkshandige tantra worden massage technieken gebruik gemaakt, waarbij blokkades worden weggenomen en je seksuele energie vrij komt.

 

Binnen deze stroming ben je als persoon niet gebonden aan wat maatschappelijk aanvaardbaar is en ben je meer vrij om te experimenteren.

 

Tijdens een tantra massage stimuleer ik zelfonderzoek. Dit vraagt van ons beiden om je open en kwetsbaar op te stellen naar de ander. Je verkent je gevoelens, diepere emoties en verlangen. Door ademhaling en subtiele aanraking ga meer ruimtelijkheid en sensualiteit ervaren. Je merkt hoe het echt met je gaat: bijvoorbeeld vreugdevol en verdrietig tegelijk en vol van levensenergie.

 

Een tantra massage duurt meestal 90 of 120 minuten. Tijdens, voor en na de behandeling bied ik een veilige, accepterende en liefdevolle, accepterende sfeer waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Ik hecht veel belang aan integriteit. Ik ga dan ook strikt en professioneel om met vertrouwelijkheid. Als je geen ervaring hebt met tantra, geef ik meestal eerst een sensuele ontspanningsmassage, zodat bij een vervolgafspraak er al meer vertrouwdheid is bij elkaar.  

Wil je een afspraak maken voor een Tantra massage van 90 minuten? Klik dan hieronder op “Maak een afspraak voor een Tantramassage”. Wil je liever een uitgebreidere of gecombineerde behandeling (120 minuten)? Klik dan op “Afspraak” in het menu bovenaan. 

8 gedachtes over “Tantra massage”

 1. Tijs heeft mij een bijzonder prettige massage gegeven. Een mix van tantra energie- en ontspanningsmassage, met een inderdaad heerlijk diep ontspannende werking. En energie van gekregen!

 2. Tijs heeft mij recent enkele keren een tantra massage gegeven. Hij heeft een fijne, ontspannen uitstraling, je voelt je snel op je gemak. Hij schroomt niet om je uit te nodigen, dieper adem te halen en ook gaat hij de intieme plekken niet uit de weg. Het is steeds weer een diepe, meditatieve en tegelijk extatische ervaring.

 3. Ik ben al een paar keer gemasseerd door Thijs. Hij heeft een rustig, kalm, vertrouwde energie. Als je lichaam wat energie werkt nodig hebt om wat blokkages weg te werken, raad ik zijn services aan. Heel ontspannen en je energie vloeit weer zoals dat hoort. X

 4. Tijs gaf mij een prettige massage. Was een bijzonder intense ervaring. Vanaf het begin voelde alles zeer betrouwbaar, respectvol en alles vloeide perfect. Echt aan te raden. Bedankt Tijs, je massage deed me goed.

 5. Tijs heeft mij kennis laten maken met een ervaring die ik nog niet kende. Ik had in het begin moeite om mij helemaal over te geven maar je hebt mij perfect op mijn gemak gesteld en de juiste aanwijzingen gegeven voor een heerlijke, ontspannende sessie. Je neemt de tijd om het allemaal uit te leggen. En daarbij nog:
  de juiste ambiance d.m.v. muziek, zalige olie en jouw magische handen zorgen voor een geweldig resultaat. Ik kan je dan ook van harte aanbevelen en weet zeker dat ik weer bij je terug kom.
  Bedankt en tot ziens Tijs!

 6. Due to a genuine and caring touch ,
  I felt welcomed to open up with body and mind.
  Through the release of tension, the flow of energy increased and I went home vital, at ease and full of live.

 7. Ben vaker bij tijs geweest voor een tantra massage. Tijs begrijpt het mannenlichaam en masseert geweldig hij verstaat zijn vak en voor mij zijn zijn handen goud. Ik raad hem zeker aan maar ik eerst.

  Tijs bedankt je zult me snel weer zien.

 8. Zo fijn dat twee mensen hun ademhaling kunnen synchroniseren, elkaars energie kunnen voelen, het seksuele gevoel kunnen laten stromen, de remmingen kunnen loslaten, zich kunnen openen om genot te ontvangen … het was een fantastische ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.