Workshop Orgasmische mannen

Facilitators: Franscis Trepels en Tijs Breuer

Hoe orgasmisch ben jij? Wereldwijd experimenteren mannen met het verkennen van hun seksuele potentieel door zichzelf sportief uit te dagen en zichzelf aan te raken middels mindful masturbation. Joseph Cramer noemt deze mannen “orgasmic men”. Dit zijn geen coach potatoes, maar mannen die aan hun lichaam willen werken en van hun lijf willen genieten, door zich te richten op de eigen innerlijke energetische en lichamelijke ervaring, versterkt door ademhaling, beweging en opwinding.

Tijdens deze meetup gaan we niet aan elkaar zitten, maar doen we een combinatie van bootcamp en masturbatie, waarbij mindfulness en seksuele opwinding samenkomen. We werken daarbij met kracht, adem, geluid, beweging, aanraking en bewustzijn. Je seksuele geaardheid doet er niet toe. Of je nu hetero, homo of transgender bent, als je in goede fysieke conditie bent en jezelf wilt uitdagen ben je van harte welkom.

De avond begint met samen buiten bewegen. Weer of geen weer, we wisselen hardlopen, outdoor fitness oefeningen en sportieve uitdagingen met elkaar af. Laat je niet afschrikken: er is geen competitie en iedereen doet op zijn eigen niveau mee.

Eenmaal binnen kun je onder de douche. Daarna leer je om jezelf lief te hebben en jezelf te beminnen. Je leert het vuur brandend te houden, zodat het je voedt en kracht geeft. Ook leer je te genieten van je eigen lichamelijke sensaties en je seksuele energie te regisseren en kanaliseren. Als “orgasmic man” kun je zelfs leren om een orgasme te scheiden van een ejaculatie.

Samen gaan we dit avontuur met onszelf aan. Ontdek je mannelijke seksuele energie en kracht.

Praktisch

Datum: Vrijdag 21 februari 2020

Deur open: 18:45 uur
Koffie / thee, introductie video: 19:00 uur
Start bootcamp: 19:30 uur
Start orgasmic yoga: 21:00 uur
Eindtijd: 22:30 uur
Locatie: House of Harold Harkhoe
Adres: Rijswijk ZH
Kosten: € 20,00 (studenten € 15,00); betaal vooruit of ter plaatse.
Whatsapp / sms: Tijs +31626174884.

Opgave: via Meetup https://www.meetup.com/MenintouchNL/events/268583244/

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 49 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.