Tarieven 2021

Per 1 januari 2021 gelden er nieuwe tarieven (gemiddeld met € 2,00 verhoogd).

Als je vóór 1 januari 2021 een afspraak hebt geboekt geldt voor die afspraak nog het oude tarief van 2020.

Korting: Studenten en minima ontvangen 20% korting. Gebruik de kortingscode STUDENT20.

Tarievenlijst behandelingenMinutenTarief
Intake en korte proefbehandeling (massage of coaching)45-60€ 59
Rugmassage of deelmassage45-60€ 67
Online sessie (coaching of tantra)45-60€ 67
Ontspanningsmassage75-90€ 85
Tantra massage75-90€ 117
Coaching of lichaamswerk75-90€ 117
Diepgaande behandeling100-120€ 149
Extra services
Half uur extra tijd (voor complete lichaamsmassage of gecombineerde behandeling)toeslag€ 32
Vierhanden- of duomassage (met twee masseurs)toeslag€ 92
Partner-sessie (partner-tantra of relatie-coaching)toeslag€ 64
Ophalen van en/of brengen naar stationtoeslag€ 16
Huisbezoek (max 30 km / 30 autominuten)toeslag€ 32
Huisbezoek grotere reisafstand (meer dan 30 km)toeslag€ 64
Mindfulness activiteit met lunch (retraites)toeslag€ 45
Overnachting met ontbijt (retraites)toeslag€ 45

Toelichting

Proefmassage en intake: Kom je voor het eerst bij Tijs Breuer voor massage, lichaamswerk of coaching? Een proefmassage met intake is een voordelige kennismaking. Jouw behoeften worden besproken en een deel van het lichaam wordt gemasseerd. Kies uit de volgende massagevormen: klassieke ontspanningsmassage, sportmassage, deep-tissue massage, Esalen massage of Alchemy of Touch. Tijdsduur: 45 tot 60 minuten.

Rugmassage of deelmassage: Dit is een ontspannende of stevige massage van de achterkant, bijv. een sportmassage, deep tissue massage, polariteitsmassage. Daarbij kan de massage zich concentreren op de rug, schouders, nek, billen en benen. Maar je kunt ook kiezen voor een hoofd, gezichts-, borst- en voetmassage. Tijdsduur: 45 tot 60 minuten.

Ontspanningsmassage: Een ontspanningsmassage van zowel de achter- als de voorkant van je lichaam. Je hebt keuze uit Klassieke Zweedse ontspanningsmassage, Californische Esalen massage of vloeiende Alchemy of Touch massage. Door de massage worden jouw spieren, pezen, zenuwen en je hersenen uitgenodigd om te ontspannen. Je krijgt een algeheel gevoel van welbevinden. Hierdoor verdwijnt de stress, laat je alle gedachten even achter je en krijg je weer nieuwe energie. Kies evt. voor een combinatie met polariteitsmassage. Tijdsduur: 75 tot 90 minuten.

Tantra massage: Tantra is een methode om via je lichaamssensatie in contact te komen met jezelf en blokkades los te laten, zodat je meer gaat genieten. Bij tantra komt seksuele energie vrij, maar het is geen seks. Het is een energetische, erotische en /of sensuele massage, waarbij ook je erogene zônes worden gemasseerd. Bijv. een sensuele tantra massage, tantra energie massage, gay tantra massage, Kum-Nye tantra massage of prostaatmassage. Tijdsduur: 75 tot 90 minuten.

Coaching of lichaamswerk: Bij een coaching sessie is er alle aandacht voor jouw leven en jouw persoonlijke ontwikkeling. Je maakt bewust keuzes en zet stappen die er toe doen. Zo vind je nieuwe zingeving en motivatie, je komt dichter bij jezelf, bij je gevoel en in je lichaam. Samen bepalen we de meest passende coachingvorm, zoals Essentiecoaching, wandelcoaching, life-coaching, lichaamsgerichte coaching, mindfulness coaching of werkgerelateerde coaching. Je kunt ook kiezen voor lichaamswerk, zoals Myafascia Energetic Release (MER). Tijdsduur: 75 tot 90 minuten.

Diepgaande of gecombineerde behandeling: Je gaat een proces van zelfontdekking in. Er wordt ruim de tijd uitgetrokken, er is intimiteit en er is alle ruimte voor jouw verhaal en jouw gevoelens. Dit kan met een tantra ritueel, (emotioneel) lichaamswerk, traumabehandeling, bekkenbodem massage, lichaamsegerichte coaching, knuffelbehandeling, sacred intimate ritual, energiecirkels met kamasutra houdingen of een combinatie van behandelingen. Tijdsduur: 100 tot 120 minuten.

Extra: half uur voor complete lichaamsmassage: Een uitgebreide full body massage waarbij alle tijd voor jou wordt uitgetrokken. De massage richt zich vooral op diepe ontspanning en rust, minder op sensualiteit. Je kunt kiezen voor een combinatie van ontspannende massagevormen (geen tantra), o.a. sportmassage, deep tissue massage, klassieke ontspanningsmassage, Esalen massage en Alchemy of Touch. Tijdsduur: 100 tot 120 minuten.

Extra: tweede masseur voor vierhanden-massage: een massage met twee masseurs. Een duo-massage is met twee cliënten en twee masseurs, bijv. een koppel.

Annuleren

Het kan voorkomen dat je een afspraak hebt gemaakt voor een behandeling maar onverhoopt toch niet meer kunt (om welke reden dan ook) komen op de eerder gemaakte afspraak. In dat geval kun je de afspraak annuleren. Dit kan via het boekingssysteem, via e-mail, via whatsapp of telefonisch.

Voor annulering gelden de algemene voorwaarden. Annuleer je  minimaal 24 uur van tevoren, dan zijn er geen kosten aan het annuleren verbonden. Voor afspraken die later worden afgezegd wordt 50% annuleringskosten in rekening gebracht. Dit in verband met de gereserveerde ruimte en tijd. Indien je niet komt opdagen zonder tevoren af te zeggen (no-show), wordt het volledig bedrag (100%) in rekening gebracht.  Je ontvangt dan via e-mail een factuur voor de annulerings- of no-show kosten. Voor meetups en workshops geldt een afwijkende regeling.