Sensuele tantramassage

Bij een tantra massage kan de focus liggen op sensualiteit, intimiteit, erotiek, levensenergie, spiritualiteit of op seksualiteit. Ik geef meestal geen standaard tantramassage maar, creëer samen met jou een unieke en bijzondere ervaring, passend bij jou. Daarom vraag ik altijd naar je behoefte, je wensen / verlangen, zodat ik een tantramassage kan geven die daarop aansluit.

Jouw eerste ervaring met tantra

Als je nog geen eerdere ervaring hebt met tantra, geef ik meestal eerst een sensuele tantramassage. Dat is een eenvoudige tantramassage met de focus op sensualiteit. Het woord sensualiteit verwijst naar onze “senses”, de zintuigen. Verschillende zachte, kietelende, sensuele en gevoelige aanrakingen brengen je naar de zintuigelijke ervaring van je huid, je haren, je erogene zones en van je intieme delen. Je wordt je bewust van je lichaamssensaties. Dit brengt je uit je hoofd en in je lijf.

Daardoor word je je ook gewaar van de zachte tintelingen in en rondom je genitaliën. Natuurlijk wordt daarbij ook seksuele energie opgewekt, maar dit staat minder centraal. Ook ligt er minder focus op ademwerk, omdat dit qua techniek veel van je kan vragen, terwijl je nu je helemaal mag richten op het ontvangen en ervaren.

Een volgende stap…

Bij een vervolgafspraak kun je een stapje verder gaan, als meer vertrouwdheid is met tantra en bij elkaar.  Zo wordt tantra een innerlijke ontdekkingsreis, waarin je steeds meer en intenser kunt ervaren dat je leeft. Je kunt denken aan een lingam- of yoni-massage, waarbij de aanraking van de genitaliën meer centraal staan. Of een multi-orgastische tantra massage, waarbij bewust de energie van een orgasme wordt opgeroepen, zonder dat je werkelijk klaar komt.

Ben je meer bekend met tantra en wil je je hierin verder ontwikkelen? Dan werk ik met een ritueel waarbij we samen voelen, doorvoelen, seksuele energie laten stromen, de sensueliteit en passie verkennen. Ik nodig je uit tot overgave en transformatie door lichaamswerk, adem, aanraking en body-to-body.

Praktisch

Een tantra massage duurt meestal 90 of 120 minuten, soms langer (bij een diepgaande behandeling) maar nooit korter. Tijdens, voor en na de behandeling bied ik een veilige, accepterende en liefdevolle, accepterende sfeer waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Ik hecht veel belang aan integriteit en discretie. Ik ga dan ook strikt en professioneel om met vertrouwelijkheid en geheimhouding. Alles wat je met mij deelt blijft tussen ons. Oordelen, schaamte of schuldgevoelens blijven buiten de deur.