Welkom bij Tijs Breuer

Praktijk voor massage, coaching, lichaamswerk, tantra en retraites

Ontdek de weldaad van aandacht en aanraking. Geniet van een massage en ervaar dat de tijd even lijkt stil te staan. Bij lichaamswerk maak je een ontdekkingsreis door je innerlijke universum. Coaching helpt jou bij je  persoonlijke ontwikkeling.

Goed nieuws! Je kunt vanaf 11 mei 2020 weer terecht voor massages. Tevoren bespreken we of je gezondheidsklachten hebt.

Behoor je tot een kwetsbare groep voor COVID-19? Kies dan voor een thuisbezoek, online coaching, wandelcoaching of online tantra

Alle aandacht voor jezelf

Op deze site vind je nieuws en informatie over coaching, massagelichaamswerk en retraites. Er wordt antwoord gegeven op veel gestelde vragen

Tijs is masseur, life-coach, trainer en bodyworker. Hij is eigenaar van Neptunus Wellbeing.

Nieuwsberichten

Aanraking

Heb je behoefte aan ontspanning? Heb je lang stil gezeten of juist pijn na het sporten? Tijdens een massage is er alle aandacht voor jou lichaam, laat je stress en spanning los en kom je dichter bij jezelf. Bij lichaamswerk zoals M.E.R. werken we samen aan jouw welbevinden. Je onderzoekt wat er in jou omgaat waardoor je dieper in contact komt met jouw innerlijke universum.

Welbevinden

Heb je behoefte om iets te veranderen in je leven? Dan kan coaching inzicht geven en je helpen om stappen te zetten. Tijs Breuer werkt o.a. met essentiecoaching, leiderschapscoaching, wandelcoaching, lichaamsgerichte coaching of traumaverwerking.

 

Workshops

De meetups van de groepen “Men in Touch NL,” en “Embodied”  gaan vanaf 1 juni 2020 weer geleidelijk van start. Daarbij wordt rekening gehouden met de maatregelen vanwege het Coronavirus. Er wordt dus 1,5 meter afstand gehouden en soms wordt gewerkt met (gelegenheids-)koppels. Je kunt er ook voor kiezen om online mee te doen. 

Openingstijden en locaties

De praktijktijden zijn per 1 juni 2020 gewijzigd. Normaal gesproken is de praktijk op weekdagen geopend van 8:00 tot 22:30 uur.

Tienhoven (Utrecht)

 • Wekelijks op dinsdag: 8:00 tot 22:30 uur
 • Wekelijks op woensdag: 8:00 tot 22:30 uur
 • Regelmatig op donderdag: 8:00 tot 22:30 uur
 • Regelmatig op zondag: 8:00 tot 13:00 uur en 19:00 tot 22:30 uur

Nijmegen

 • Wekelijks op maandag: 8:00 tot 22:30 uur.

Amsterdam

 • Wekelijks op vrijdag: 8:00 tot 22:30 uur

Den Haag

 • Regelmatig op donderdag: 8:00 tot 22:30 uur

18 gedachtes over “Welkom bij Tijs Breuer”

 1. Vandaag een Tantra massage van Tijs gehad. Best spannend voor een heteroman als ik. Maar wat een warme liefdevolle uitstraling heeft die man!! Hij maakte bij mij heel wat meer los dan alleen de spieren. Ik heb deze massage als zeer positief ervaren en ben een ervaring rijker. Het was voor herhaling vatbaar. Tijs is echt een fantastische masseur met aandacht voor zijn klant. Gewoon TOP.

 2. Ik heb nu een aantal tantra massages van Tijs mogen ontvangen .
  Iedere keer was het een ongelofelijke fijne ervaring.
  Tijs is erg geduldig en liefdevol. Hij wisselt een stevige massage af met een zachte aanraking. Ik voel mij na de sessies geestelijk heerlijk ontspannen, en de spieren zijn weer los.
  Sinds ik deze sessies doe, heb ik aanmerkelijk minder rugklachten.
  Echt super. Dankjewel Tijs

 3. Ik had last van stress op het werk en heb een complete lichaamsmassage bij Tijs in Tienhoven geboekt. Ik twijfelde even omdat er veel foto’s van mannen op de site staan. Na de kennismaking was die twijfel gelijk weg, Tijs is een fijne man die weet wat vrouwen nodig hebben. Wat een verademing, vanaf de eerste aanraking viel er een last van me af en geleidelijk kon ik steeds dieper in mezelf zakken. Al het gedoe op het werk leek daarna niet meer van belang, ik voelde weer dat ik leefde. Als herboren en verlost van de stress fietste ik naar huis.

 4. Recent was ik bij Tijs in Nijmegen. Het was voor mij de eerste keer. Ik was toch wat nerveus. Maar Tijs wist me snel op mijn gemak te stellen. Hij is een integere en vriendelijke man. Een professional op zijn gebied. Het was een heerlijke ervaring. Ik knapte er echt van op. Een aanrader. Ik ga snel weer!

 5. Mijn tantra massage bij Tijs was echt geweldig. Zijn rustige en vriendelijke uitstraling gaf mij een zeer vertrouwd gevoel en maakte het dat ik mij vrij snel helemaal kon overgeven aan zijn handen. Door de combinatie van sensuele aanraking met vrij stevige massage technieken heb ik na een aantal dagen nog steeds een heerlijk gevoel aan overgehouden. Ik voel nog steeds een diepe rust over mijn hele lijf.

 6. Gisteren voor het eerst kennis gemaakt met Tijs. Na een korte intake en wat van mezelf verteld te hebben is Tijs gestart met mijn rug en billen te masseren. Zodoende werd de spanning in mijn spieren op een vakkundige wijze verminderd. Tijs voelt goed aan wat er bij je nodig is. Ik ga snel weer een volgende behandeling afspreken.

 7. Beste Tijs, bedankt voor de geweldige massage workshop, die je op Gravingen hebt gegeven. Ik heb zo veel nieuwe dingen geleerd en heb door jou een hele andere kijk op massage gekregen. De veilige wn warme sfeer die je creëerde met je fijne stem was ook heel aangenaam. Als je technieken voor deed kon ik voelen hoe aangenaam jouw aanraking is. Ik kom gauw eens naar één van je meetups of een individuele massage als ik in de buurt ben. Bij het meenemen van mijn doek, heb ik per ongeluk ook het kussentje van de witte massagetafel meegenomen, wat in dat gat past. Ik heb het nu bij de telefoon gelegd bij Zoddestein. Groetjes, Loes

 8. Hoi Tijs, ik schrijf niet zo snel referenties, maar deze keer moet het me van mijn hart hoe wonderbaarlijk jouw handen en jouw aandacht voor mij geweest zijn. Tevoren twijfelde ik omdat er weinig vrouwenfoto’s op je site staan. Jouw e-mail stelde me gerust en ik ben blij dat ik gekomen ben. Je gaf me precies wat ik nodig had in deze moeilijke en stressvolle periode. Vol zelfliefde en zelfvertrouwen kwam ik thuis, waarna ik de stappen durfde te zetten die nodig waren om verder te komen. Als ik weer in wat rustiger vaarwater ben kom ik gauw weer eens langs. Groeten, Linda

 9. Hoi Tijs, je hebt een tijdje niets van me gehoord, maar ik denk vaak terug aan de unieke ervaring die ik bij je had. Ik leerde mezelf op een nieuwe manier ontdekken door jouw woorden en jouw aanraking. Dat was fijn maar ook confronterend. Daarna is er veel in beweging gekomen. Ik deel dat graag binnenkort persoonlijk met je. Ik kan iedereen, die de stap van zelfontdekking durft te nemen, een sessie bij Tijs aanraden. Bedankt! Fijn dat je er bent voor mensen zoals ik.
  Hartelijke groeten, Bert

 10. Hallo Tijs,
  Ik wil je bedanken voor de bijzondere behandelingen, die je me de afgelopen maanden hebt gegeven. Tijdens die maandelijkse sessies, die elke keer weer verassend waren, heb je mij een stuk geholpen in mijn zoektocht naar wie ik als totaal mens ben. Die momenten waren heel waardevol vanwege de openheid, veiligheid en de ruimte om er te mogen zijn. Nu ik een drukke tijd van verhuizing voor me heb zal het even duren voordat we elkaar weer zien. Weet dat het intensieve contact me altijd bij zal blijven, als startpunt van mijn veranderingsproces, die nog niet ten einde is.

 11. Na de breuk met mijn partner circa 2 jaar geleden was het vreemd en fijn weer aangeraakt te worden en dan nu door de liefdevolle en krachtige handen van Tijs. De paar massages die ik in de tussentijd had gehad konden nog niet in de schaduw staan van Tijs’ massage .
  Hij heeft me een vakkundige massage gegeven ‘da non dimenticare mai” (om nooit te vergeten)
  Hoewel we vreemden voor elkaar waren, was er vanaf het eerste moment een wederzijds vertrouwen, waardoor ik ten volle genieten kon van de professionele en perfecte massage van Tijs.
  Met vage en niet te traceren klachten was ik bij hem binnengegaan, met een gevoel van’ ‘kom maar op wereld ‘ verliet ik het pand weer na de afgesproken tijd.

  Paolo

 12. Dat was op en top genieten! Maar meer dan dat: dit weerspiegelt hoe we als mensen, in mijn ogen, zouden moeten omgaan met ons lichaam in het contact met elkaar. Ik kan het moeilijk onder woorden brengen, maar van naaktheid en seksuele energie hebben wij nog steeds vaak een verkrampt beeld dat ons verhindert om volledig mens te zijn, in openheid en respect voor elkaar. In de massage van Tijs ligt het ideaalbeeld van hoe het wel zou kunnen. Ik werd gewaar hoe heilzaam dat is en hoeveel invloed het kan hebben op mijn leven, niet alleen mijn persoonlijke leven maar ook mijn sociale leven. Mijn nek, waar ik door artrose de laatste tijd wat last van heb, was trouwens opvallend flexibel na afloop.

 13. Vandaag, überhaupt voor de eerste keer, een tantra massage gehad bij Tijs. Nooit verwacht dat een massage zo relaxed en fijn zou zijn. En dat ik me (als hetero man) bij een andere man zo op mijn gemak kan voelen. Voor mij is dit voor herhaling vatbaar. Bedankt Tijs!

 14. Tijs, heerlijk om je website te lezen. Zo eerlijk, warm en toch open, precies zoals ik je ervaar in onze sessies en ontmoetingen. Je kwaliteiten en ook je zwakheden en leerprocessen toon je. Voor mij ben je een voorbeeld hoe ik mijzelf zou willen presenteren in een werk.
  Hartelijke groet,
  Emmalia

 15. Ik had er niet zoveel van verwacht, een online coaching sessie. Maar ik zat gewoon even omhoog en had behoefte om te sparren met iemand. Het was heel bijzonder om zo snel een diep contact te ervaren en samen over hele persoonlijke dingen in mijn leven te spreken. Ik voelde me direct op mijn gemak, jij bent heel ontwapenend en uitnodigend. Bedankt voor je openhartigheid, je geeft me het gevoel dat ik helemaal goed ben zoals ik ben. Dat had ik even nodig. Ik maak graag binnenkort nog eens een afspraak voor een vervolg.

 16. Ik had eerst een aanvraag ingediend, en daarna was er contact over en weer waarbij ik mijn achtergrond en doelen kenbaar maakte. Tijs gaf telefonisch aan wat eventueel bij mij zou passen, MER, een vorm van lichaamswerk. Dat hielp om een keuze te maken, want ik verdwaalde wat in het aanbod van de diverse soorten van massages, bodywork en knuffelbehandelingen, tantra enzovoorts. Zijn stem gaf me gelijk het vertrouwen en een goed gevoel dat ik bij de juiste persoon ben beland. Bij eerste ontmoeting kwamen er veel emoties los. We hebben na afloop gesproken over coaching, die als toevoeging op de behandeling zou kunnen gaan plaatsvinden. Het was fijn om te ervaren dat er nagedacht was over mijn eerdere inbreng, en Tijs een goede inschatting maakte van het onderliggende probleem en meedacht aan oplossingen ervan. De eerste behandeling heb ik als enorm prettig ervaren waarbij ik mij enorm kon ontspannen en aanvankelijke nerveuze spanningen kon loslaten. Een week erna vroeg hij hoe het ging met me. Dat vond ik heel attent. We hebben een vervolg afspraak gemaakt, omdat ik innerlijk voel dat dit de juiste behandelmethode is. Ik kan oprecht zeggen de keuze voor een behandeling bij neptunus-wellbeing behoort tot de beste beslissingen die ik in 2020 heb genomen. Ik kijk nu uit naar alweer de derde afspraak, waarbij ik hoop dat de corona-maatregelen geen spelbreker gaan vormen. Gelukkig gaat hij ook daarmee heel zorgvuldig om.

 17. Ik heb na de eerste behandeling kortgeleden mijn 2e sessie gehad met Tijs, waarbij we ook wat ruimte hadden ingepland om in gesprek te gaan. De meer dan helende werking van het lichaamswerk, en de ondersteuning die het geeft om blokkades op te heffen zijn een weldaad voor mijn lichaam en bovenal mijn geest. De innerlijke rust na een sessie probeer ik zo lang mogelijk vast te houden. Hieraan gaan we in de komende sessies verder werken, om mijn zijn verder te accepteren en mijn gevoelens en behoeften serieuzer te nemen en een plek in mijn drukke leven te geven. Ik prijs mezelf over de dag dat ik de stap heb gemaakt om naar Tijs te gaan voor lichaamswerk.

 18. Hoi ik heb een sportmassage bij mij thuis ontvangen. Het was heel ontspannend en fijn om in mijn eigen huis gemasseerd te worden. Tijs had zijn massagetafel en een muziekje bij zich, ik zorgde voor de verwarming en kaarsjes en binnen no-time was mijn woonkamer veranderd in een sfeervolle massagekamer. Ik voelde me gelijk op mijn gemak, terwijl ik normaal in bijzijn van een andere man niet zo gauw uit de kleren ga. Tijs pakte mijn spieren stevig aan. Op veel plekken werd ik me bewust van de afvalstoffen zoals melkzuur die nog in mijn weefsel zat. Ook liet hij me plekken voelen die overbelast of verkleefd waren. Geleidelijk kwam er een diep gevoel van rust en genot in mijn lijf. Ik sliep daarna als een roosje en heb de volgende dag goede sportprestaties bereikt. Dank je wel Tijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.