GAY-TANTRA®

Ben je homo of biseksueel? Wil je een intense ervaring waarbij je jouw lichaam vol sensaties voelt? Of wil je dieper in contact komen met je ware zelf? Heb je een relatie en wil je daarin met je partner meer intimiteit ervaren? Of is er routine ontstaan bij het vrijen en zou je daarin weer meer speelsheid en genot willen ervaren? Of je nu voor jezelf komt of samen, GAY-TANTRA® jou veel te bieden. 

Bij veel vrijgezelle homo’s ontstaat een gevoel van gemis door de vluchtigheid en oppervlakkigheid van seksuele contacten. Tijdens de seks doet het hart niet mee en je vermijdt het aangaan van diepere verbinding. Homo’s in een relatie ervaren vaak dat het seksuele verlangen naar elkaar steeds minder wordt. De intimiteit en passie neemt af en seksuele contacten zijn er vooral buiten de relatie. Wat overblijft is een gevoel van maatjes in plaats van geliefden. Tantra kan ervoor zorgen dat je intenser de intimiteit met jezelf en de ander kunt ervaren.

De reguliere tantra cursussen zijn vaak gericht op hetero-stellen. De uitwisseling van mannelijke en vrouwelijke energie wordt heel letterlijk genomen, waarbij alle oefeningen in man-vrouw opstellingen worden gedaan. Als homo is dit niet uitnodigend, het kan zelfs een gevoel van uitsluiting geven. Door als mannen onder elkaar te werken, kun je in een veilige setting zowel jouw gevende (mannelijke) als ontvangende (vrouwelijke) aspecten verkennen. Er is ook alle ruimte voor zowel jouw subtiele en meer ondeugende of -schaduwkanten.

Aanbod

Als GAY-TANTRA®  energy masseur  geef ik altijd eerst een sensuele tantra energie massage of ontspanningsmassage. Zo raken we vertrouwd met elkaar en ontstaat een veilige sfeer om jezelf verder te verkennen. Ik bied jou alleen of met je partner aansluitend, in vervolgbehandelingen, een scala aan ervaringen. Deze ervaringen helpen jou in je persoonlijke proces, om het contact met jouw eigen lichaam en de ander te versterken.

 • Sensuele Tantra energie massage

Al je zintuigen worden gestimuleerd, door een afwisseling van zachte en stevige aanraking. Je maakt samen met mij een innerlijke reis in mijn lijf en je voelt van binnen een stroming op gang komen. Vooral het bekkengebied en de ruggenwervel worden losgemaakt, om blokkades en emoties los te laten. Hierdoor komt een energetische  stroming op gang van gevoel, lichaamssensaties en elektriciteit.  Je ontspant en voelt door de sensuele aanraking ook een opbouw van lading in je lichaam ontstaan. Door lichte stimulatie komt seksuele energie vrij, die ik over je lichaam verspreid, zonder dat er wordt toegewerkt naar een doel (zoals orgasme of ejaculatie).  Je voelt je vrijer, opener en vol van levens energie.

 • Tantra energie massage met meervoudige hoogtepunten.

Door een combinatie van ademhalingsoefeningen, zachte en stevige aanraking ervaar je meer sensualiteit. De intensiteit neemt toe door  genitale stimulatie (zonder ejaculatie )en andere gevoelige delen van je lichaam, waardoor je een innerlijke reis maakt met een opeenvolging van orgastische sensaties in je lichaam. Je ervaart van binnen een gevoel van compleetheid en diepe stilte.

 • Tantra energie bekkenbodem massage met helende werking.

Een vertraagde, intieme en afgestemde aanraking van het bekkengebied, waarbij je anale spieren worden gemasseerd en je prostaat zowel inwendig als uitwendig wordt gestimuleerd. De  ademhalingsoefeningen werken daarbij als een versterker van je gevoel, waarbij je oude pijn en schaamte kunt loslaten en gevoelens van overgave en genot volledig kunt toelaten.

 • Helende en verdiepende Tantra energie massage (de-armoring)

We verkennen samen de gespannen plekken in je lichaam, waar verhardingen een soort pantser hebben gevormd tegen onverwerkte emoties . Door aanraking en gerichte ademhaling kan je de opgeslagen oude emotionele wonden loslaten. Daarbij komt energie vrij in de vorm van uiteenlopende manifestaties, van subtiele tinteling tot sterke emoties. Dit proces van loslaten activeert jouw (seksuele) energie, waarna je je vrijer en meer compleet voelt.

 • Ceremonie om de zintuigen te openen

Dit is geen massage, maar een bijzondere initiatie in de wereld van de tantra. Deze ceremonie helpt je om het dagelijkse leven los te laten, je gevoeligheid te wekken en om je meer sensueel te maken. Je ervaart intimiteit, liefde en veiligheid terwijl je huid, je tong je ogen en oren worden gestreeld met zachte impulsen. Om je beter op je innerlijke sensaties te kunnen richten, ontvang je een blinddoek. In een warme en sfeervolle ruimte wordt je meegenomen op een fantasiereis. Onderweg leer je een breed scala aan verrassende en heerlijk sensuele ervaringen kennen die veel verder gaan dan je dagelijkse indrukken. Je zult ontspannen, genieten van de kleine momenten van plezier en je hart meer en meer openen.

Daarnaast bied ik begeleiding van stellen aan, waarbij ik verschillende instructies en oefeningen geef. Je kunt daarbij denken aan ademhalings- en meditatie-oefeningen zoals:

 • Hartademhaling (heart breathing)
 • The Big Draw
 • The Big lock
 • Anus ademhaling
 • Chakra-energiecentra ademhalingsmeditaties
 • Vuur-adem orgastische meditatie (Fire Breathing Orgasm)

Sinds begin 2018 ben ik gecertificeerd als GAY-TANTRA®  energy masseur bij Armin Heining.

5 gedachten over “GAY-TANTRA®”

 1. Ik heb afgelopen week mogen genieten van de gay-tantra massage. De beste tantra massage die ik ooit heb ontvangen. Ik ben dankbaar dat ik deze fantastische innerlijke reis mocht maken en ervaren, ik ben diep en emotioneel door geraakt. De tantra bekkenbodem massage heeft een helende werking op mij gehad. Ik kon de oude emotionele wonden loslaten en de positieve sexuele energie laten stromen. Dit allemaal in een veilige omgeving. Ik voel me bevrijd en ik geniet nog na van deze fantastische reis. De stijve rug is door de massage ook weer helemaal oke. De spanningen en stress heb ik losgelaten. Ik spreek zeker weer binnenkort met jou af. Dankjewel Tijs.

 2. Wat een fantastische ervaring heb ik twee dagen geleden beleefd bij Tijs! Ik voel nog steeds het effect in mijn lijf. Vannacht opnieuw heerlijk diep geslapen. Tijs weet wat hij doet, is heel intiem maar stelt ook duidelijke grenzen, om te voorkomen dat het te seksueel wordt. Ik moet toegeven: wat mij betreft mag hij die grenzen bij mij best eens loslaten. Daar zou ik geen bezwaar tegen hebben.

 3. Ik heb afgelopen maandag mogen genieten van een fantastische tantra-massage van Tijs. Bijzonder hoe Tijs respectvol en intuïtief masseert. Na lang op zoek te zijn geweest naar een goede masseur kan ik zeggen dat ik er een gevonden heb in Tijs.

 4. Kom regelmatig bij Tijs voor een heerlijke sportmassage en kan deze dan ook echt aanraden. Relaxed en ontspannen sfeer en geweldig resultaat, merk na de massage dat dit ook echt een positief effect heeft op mijn prestaties wat ik bij veel massages gemist heb. Misschien ook eens de bekkenbodem massage proberen, lijkt me ook heerlijk.

 5. Ik heb afgelopen week de massage van tijs gehad. Ik heb al een aantal keer vaker mega fijne massages gehad van hem en was nu eens benieuwd naar de tantra. Dit is natuurlijk weer een ander soort massage en ook een nieuwe stap aangezien we beide naakt zijn. Ik kan je niet uitleggen hoe bijzonder dit was. Na een korte tijd was ik al helemaal in het moment, mijzelf en ons samen aan het opgaan. Alles voelde enorm intens maar op een geweldige manier. Natijd kwamen er bij mijzelf ook andere emoties naarboven omdat hiervoor nu de ruimte was. Ik kan niet wachten om dit nog eens te gaan doen. Tijs bedankt, je doet dit heel bijzonder en ook bedankt voor je eigen openheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.