Praktijk voor massage gesloten vanwege coronavirus

Update 23-03-2020 – Maatregelen Nieuw Coronavirus

Het kabinet maakte vanavond een reeks nieuwe maatregelen bekend om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Premier Rutte zei dat een volledige lockdown nog niet nodig is, maar dat dat een volgende stap zou kunnen zijn.

Mensen met ‘contactberoepen’ als kappers, masseurs en schoonheidsspecialisten mogen hun beroep tot 6 april niet uitoefenen. Dit betekent dat ook de massagepraktijk Neptunus Wellbeing van Tijs Breuer tot die datum gesloten is.

Individuele coaching sessies kunnen vooralsnog wel door gaan. De volgende mogelijkheden bied ik aan:

  • We kunnen elkaar online spreken, bijv. via Whatsapp, Skype, Facetime, Zoom of Kik.
  • Of je komt langs voor een wandelcoaching sessie in de frisse buitenlucht.
  • Mits voldoende afstand wordt gehouden en je bij binnenkomst je handen desinfecteert, is een gesprek aan de eettafel ook mogelijk. Dit geldt niet als je boven 70 jaar bent of tot een risicogroep behoort.

Wil je gewoon even telefonisch contact? Dan kan dat ook, zoals gebruikelijk breng ik geen kosten in rekening voor gesprekken van maximaal 15 minuten.

Je bent dus van harte welkom, maar het aanbod is aanzienlijk ingeperkt. Samen zorgen we voor een veilige setting en gaan we verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen.

Gepubliceerd door

Tijs

Tijs Breuer is 49 jaar, gecertificeerd personal coach, lichaamswerker en masseur. Essentiecoaching is erop gericht dat je tot de kern komt van wie je werkelijk bent. Tijs werkt met persoonlijke aandacht, aanraking en aanwezigheid. Hij helpt je om lekkerder in je vel te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.