Coachingvormen

Kies de coaching vorm die bij jou past

Essentiecoaching:
Thuis komen bij jezelf

Essentiecoaching helpt om bewuster keuzes te maken die er toe doen. Je vindt nieuwe zingeving en motivatie om dichter bij jezelf te komen. Ik nodig jou uit om stil te staan bij dat wat er is, hier en nu. Dit ‘direct ervaren’ zorgt ervoor dat je anders tegen je eigen leven aan gaat kijken. Door je gevoel en je lichaam serieus te nemen, kom je tot de kern van wat echt belangrijk voor je is. Dan gebeuren er mooie dingen.


Intake gesprek


Lichaamsgerichte coaching

Bij lichaamsgerichte coaching werkt Tijs met het lichaam (houding, beweging en uiting) als instrument. Via contact met je lichaam kom je in contact met onbewuste en geblokkeerde delen in jezelf. Door direct je lichaam te ervaren word je je bewust van spanning, ontspanning en beweging in je lichaam en kom je ook in contact met emoties. Dit biedt de basis voor transformatie.


Facebook


Twitter


Whatsapp

Wandelcoaching

Buiten ervaar je alles anders. Tijs Breuer werkt met een reflectief georiënteerde vorm van wandelcoaching. De omgeving wordt als inspiratie- en hulpbron gebruikt. Er wordt niet alleen gewandeld en gepraat, maar er wordt voortdurend gereflecteerd op de omgeving. Daarbij wordt alles benut wat we tegen komen. Ook wordt beweging en je zintuigen gebruikt om te reflecteren op je innerlijke processen. Deze vorm van persoonlijke begeleiding is door Peter Krijger is ontwikkeld, samen met andere docenten van het Atma Instituut.